FC Den Bosch Voetbalschool

menu
met plezier leren voetballen

UPDATE

 

Update FC Den Bosch Voetbalschool

 

Geen wintercyclus en ook geen voorjaarscyclus.

Jullie zitten misschien allemaal te wachten wanneer er weer een nieuwe cyclus start...de trainers van de FC Den Bosch Voetbalschool ook. Daarom deze update;
De FCDB-Voetbalschool heeft er namelijk voor gekozen om totdat er weer groen licht komt dat volwassenen weer bijeen mogen komen, en dus ook ouders mogen komen kijken, GEEN activiteiten te organiseren.

Voornaamste reden is dat de FCDB-Voetbalschool een veilig leerklimaat, zoals dat zo mooi wordt genoemd, volgens de adviezen niet kan garanderen. Ow ja, ik geloof zeker wel dat dit voor de kinderen kan, maar in deze voetbalschool worden vrijwel alle kinderen gebracht door hun ouders. Deze willen liefst toch blijven kijken maar dit mag niet. Zij dienen dan de gehele training in de auto te blijven en dit mag dan niet op de parkeerplaats.
Het RIVM adviseert om er alles voor te doen om mensen zo min mogelijk op verplaatsing te laten gaan. Dit advies neemt de FCDB-Voetbalschool zeer ter harte en vandaar dat de FCDB-Voetbalschool deze keus heeft genomen.

Daarnaast is het ook zo dat de FCDB-Voetbalschool niet de enige optie is voor deze kids om te kunnen trainen/voetballen. Als dat wel zo zou zijn bleef ik echt wel de kinderen de mogelijkheid bieden om vooral in deze voor hen nare periode hun energie kwijt te kunnen.

Echter zijn mijn deelnemers allen al lid van een voetbalvereniging en kunnen dus gewoon (vaak meerdere keren in de week) trainen. Daar kunnen zij makkelijk, vaak op de fiets, naar toe. Wanneer dat niet kan kunnen ouders eventueel tijdens de training even naar huis. Vandaar de keuze van de FCDB-Voetbalschool om even net als vele andere ondernemers op de blaren te gaan zitten en gaat de FCDB-Voetbalschool niet een ervaring aanbieden waar zij niet helemaal achter kan staan en ouders niet eens kunnen zien hoe er getraind wordt.
 
Ook nu het aantal besmettingen minder wordt gaat de FCDB-Voetbalschool gewoonweg geen risico's nemen. Met de nieuwe (Engelse) variant op komst is dat ook het advies van de overheid.

De 1e activiteit zal dan ook niet eerder zijn dan in de meivakantie in de vorm van een voetbaldriedaagse.
Drie dagen trainen en andere voetbalactiviteiten. Toch iets om naar uit te kijken. Daarbij de optie om als deze niet door kan gaan dat de activiteit wordt verplaatst naar de 1e week van de zomervakantie.
 
De eerst volgende cyclus zal aanvangen in de week na die meivakantie en zal duren tot aan de zomervakantie.
Ik hoop dat iedereen zelf en iedereen in jullie omgeving gezond is gebleven en blijft. Daarbij hoop ik dat iedereen gewoon lekker bij zijn of haar eigen vereniging kan trainen en spelen.
 
Met sportieve groet,
 
FC Den Bosch Voetbalschool
Erik Meulendijk


Het is op dit moment niet meer mogelijk om in te schrijven voor deze activiteit.

{{ cartItemCount }} item{{ cartItemCount > 1 ? 's' : '' }} {{ cartTotal | currency }}