FC Den Bosch Voetbalschool

menu
met plezier leren voetballen

Over Ons

De FC Den Bosch Voetbalschool is sinds 2019 actief in de regio ’s-Hertogenbosch en organiseert verschillende activiteiten voor jeugdspelers (op elk niveau) en jeugdtrainers. De leiding ligt in handen van oud speler en voormalig Hoofd Opleidingen Erik Meulendijk.

Voetbalschool

Wekelijks trainen onder leiding van jeugdtrainers van FC Den Bosch op de velden van FC Den Bosch, dat is eigenlijk wat onze voetbalschool (voor zowel spelers als keepers) inhoud. Trainingen zijn gericht op de individuele technische ontwikkeling en worden gegeven aan de hand van de Total Soccer Method.

VoetbalStages

In de zomervakantie organiseren wij de FC Den Bosch VoetbalStages voor zowel spelers als keepers. Tijdens deze dagen kun je het trainingsleven van een prof ervaren! Natuurlijk staan deze dagen onder leiding van onze FC Den Bosch trainers.

Talentendagen

FC Den Bosch is altijd op zoek naar talenten! Daarom nodigen we jou uit om je talenten aan ons te laten zien tijdens de talentendagen. Tijdens deze dagen zijn onze scouts en jeugdtrainers aanwezig om talent te ontdekken!

Coach Academie

De FC Den Bosch Coach Academie heeft zich ten doel gesteld kennis en kunde uit de jeugdopleiding van FC Den Bosch en Total Soccer Method te delen met jeugdtrainers van van amateurverenigingen in de regio. De Coach Academie organiseert meerdere events per jaar, vaak zijn er ook KNVB studiepunten aan verbonden.

{{ cartItemCount }} item{{ cartItemCount > 1 ? 's' : '' }} {{ cartTotal | currency }}